Látnivalók

Zalavár vársziget
A kereső a találásnak, a kopogtató a megnyílásnak örül itt – hirdette az egykori Zalavári templom kapujának felirata. Szeretettel hívjuk és várjuk a Zala megye történelme után érdeklődőket, hogy az emlékpark fejlesztésével egy olyan időkapszulát nyissunk ki, mely a régmúlt idők dicsőségébe repíti a látogatókat.
Zala Springs Golf Resort
A Zala Springs Golf Resort Európa szívében, a Balatontól csupán egy kőhajtásnyira, Zalacsányban található. A világhírű golfpályatervező, Robert Trent Jones Jr. által megálmodott 18 szakaszos championship golfpálya garancia az egyedi játékélményre.
Zalaapáti Bencés Templom
Szabadon álló, keletelt, egyhajós, egyenes szentélyzáródású, Ny-i homlokzati tornyos templom, a szentély felől kontyolt nyeregtetővel. A templomhoz D-felől a rendház (trsz. 6526) épülete csatlakozik. Kőkeretes kapuja fölött kronosztikon. A hajó oldalfalain lantablakok. Csehsüveg boltozatos hajó és szentély, a hajó bejárati oldalán karzat.
Csácsi arborétum - Zalaegerszeg
A Csácsi arborétum Zalaegerszeg északkeleti határában, Csácsbozsok városrészben városközponttól kb. 4 km-re található 60 hektáros védett terület. Az erdő a zalai klimatikus erdőtársulások, az illír gyertyános-tölgyesek, bükkösök, jellemző, fajgazdag reprezentáns képviselője.
Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő
A Kehida Termál Gyógy-és Élményfürdő 2.400 m² vízfelülettel, mediterrán belső terekkel, 13 medencével, 94 méteres óriáscsúszdával, kinti kamikaze csúszdákkal, szabadtéri 34-36 °C fokos meleg vizes- és gyógymedencékkel, pezsgőszigettel, sodrómedencével, gyermekpancsolóval, pool bárral és még sok egyéb csábító élményelemmel várja kedves hotel- és fürdőző Vendégeinket!