Programok

NÉPMŰVÉSZET HETE
A Népművészet Hete a Keszthelyi, rendezvénysorozat gyümölcse. Célunk a remény jeleinek felmutatása a kultúrában, a művészet különböző műfajain nemzeti kultúránk meghatározó értékein keresztül.
Gyenesdiási Ökokalandpark
 A gyenesdiási Kalandpark közel 4 hektáros területen fekszik és jelenleg 70 akadály várja a Vendégeket. A Kalandpark nagyszerű helyszíne lehet családi kirándulásoknak, osztálykirándulásoknak, csapatépítő tréningeknek, legény- és leánybúcsúknak, születésnapi rendezvényeknek. 
Márton napi Zöld est
A Forrásvíz Természetbarát Egyesület szeretettel várja az érdeklődőket, a partner civil szervezetek tagjait egy közös zenés vacsorára Márton napi libapecsenyével és újborral.
BORKÓSTOLÁS - Hévíz - Egregy
Az egregyi szőlők, pincék között sétálva nemcsak falusias nyugalmat, de hamisítatlan magyaros ízeket találunk. Kisebb-nagyobb pincék, éttermek várják a túrázókat, vendégeket, nem véletlenül hívják az Egregyi városrészt Hévíz gasztronómiai zöldövezetének. Egregy Hévíz központjától úgy másfél kilométerre található, félórás sétával vagy pár perces autózással közelíthetjük meg.
XII. Kanizsai Bor és Dödölle Fesztivál 2015.szeptember 11-12.
A fesztivál első napján a boroké a főszerep, a második nap főként a főzőversenyről szól. A szervezők tervei között szerepel a Zala megyei települések csapatai közötti dödöllekészítő verseny megszervezése. Emellett nagy hangsúlyt szeretnének fektetni az egyes kiemelt borvidékek bemutatására, így idén kiemelt szerepet kapna a Balatoni borvidék bemutatása. A cél a minőségi borok megismertetése, megkedveltetése, és a kulturált borfogyasztás szokásainak kialakítása.
Keszthelyi Táncpanoráma 2015.szeptember 17 - 19.
Tizenharmadik alkalommal kerül megrendezésre a Keszthelyi Táncpanoráma a Nemzeti Táncszínház és a keszthelyi Balaton Kongresszusi Központ és Színház közös szervezésében, amely az elmúlt évek alatt nemcsak a patinás város egyik meghatározó kulturális eseményévé, hanem a Nemzeti Táncszínház szívügyévé is vált.
V. OKTOBERFEST Sörfesztivál - Zalaegerszeg 2015.
Az OKTOBERFEST-sörfesztivál senki számára nem idegen, 200 éves hagyománnyal rendelkező sörfesztivál, melyet Münchenben több millió látogató részvételével rendeznek meg minden évben. A fesztivál népszerűségét látva, világszerte több országban is megrendezésre kerül évente, gondolunk itt Ausztria, Hollandia, Belgium, Argentina, Brazilia, illetve Németország több városában is!